Elia

Voor Elia bouwden we een grote buiten-snoezelruimte waar hij voortaan veilig kan spelen en snoezelen. Samen met een aangepaste schommel hebben we ook nog een mooie hut voor grote zus voorzien zodat ze beiden hun eigen plekje in de tuin hebben.

Marlee

Marlee doet niets liever dan met water te spelen. Voortaan kan zij dit ook in de tuin. Haar babyroze bad is voorzien van warm water en afvoer zodat dit telkens snel klaar staat. We hebben ook nog een loungebed met bamboe-overkapping voorzien waar ze samen met mama en papa kan snoezelen.

Stef

Stef, een vrolijke jongen uit Lochristi is wat te groot geworden voor zijn schommel. En weer of geen weer, Stef schommelt graag. We hebben daarom voor hem een stevige dubbele nestschommel gebouwd waar hij ook bij slechter weer van kan genieten. Veel plezier ermee Stef!

Samir

Samir is een jongen met een zware handicap uit Herent. Aangezien we hier geen inbouwtrampoline konden bouwen hebben we hem een trampoline geleverd met veiligheidsnet. Deze kan dan mee wanneer ze hun vaste stek gevonden hebben.

Marthe

Marthe uit Buizingen is dol op lekker eten en drinken, haar huisdieren en in de buitenlucht spelen. Omdat ze een verstoorde grove motoriek heeft bouwde De Wombat voor haar een ruime speelruimte op maat. Volledig met glijbaan, schommels, terras, schaduwdoek, bankje en hutje. Bedankt aan het team van Biestig Werme Weik en iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!!!

Xanthe

 Xanthe is graag buiten maar dit was voor haar niet altijd even comfortabel. Bij warm weer wordt haar zitschaal al vlug te warm en plakkerig en een deken op de grond lag niet al te zacht. We hebben voor haar een plekje in de tuin gebouwd waar ze in de schaduw van de tuin kan genieten. Ook aan grote broer is gedacht. Hij kan in de hangmat liggen naast zijn zusje. Bedankt Kato en Roos van de “Kraktussen” om hiervoor de centjes in te zamelen!!

Anna

In Haaltert bouwden we voor Anna en haar zusje Martha een snoezelbak met een boom/slaaphut!
Dank aan allen die dit project gesteund hebben!

Elselien

Elselien kan eindelijk genieten van haar eigen mobiele tuinmeubel met schaduwdoek. Lift rijdt er mooi onder. Kussentjes in haar lievelingskleuren.
Bedankt Jeroen Camerlynck en iedereen voor de steun ! Zonder jullie was het niet gelukt.

Stan

Stan uit Roosdaal zit graag met het gezin buiten. Dat was niet altijd evident. De Wombat bouwde voor hem een ligmeubel met kussens, verstelbaar zonnescherm en beschermhoes. Daarbij nog een windscherm uit staal en zwarte bamboe. Om samen te kunnen zitten hebben we ook nog een tafeltje op maat gemaakt waar de Stan perfect onder kan rijden. Dank aan alle sponsors!

Alissa

De Wombat bouwde voor Alissa een zorgbed op maat.
Toch net wat mooier dan een ziekenhuisbed.
Er werd ook gedacht aan voldoende opbergruimte en de nodige voorzieningen.
Bedankt aan iedereen die hierbij geholpen heeft!

Tjorven

Onlangs ging de schommel van Tjorven stuk. We hebben voor hem  een dubbele nestschommel geplaatst om samen met broer of zus te schommelen.
Een beetje regen gaat hem ook niet meer kunnen tegenhouden.
Dankzij de gulle gift van MG Houtbouw hadden we extra budget om ook nog een veiligere, ingebouwde trampoline te plaatsen.
Dikke merci aan alle sponsors!

Eben

Eben is een wittekop die geniet van fluitende vogeltjes en frisse lucht. Omdat knuffelen wat moeilijk is heeft hij nu een zonnebed waarin hij kan snoezelen met kleine broer of rusten en verhaaltjes voorlezen met mama en papa. Voor binnen kreeg hij een nieuw bed om het zichzelf en mama en papa wat makkelijker te maken.

Ferre

Ferre is een flinke kerel die graag schommelt en van de glijbaan gaat. Om hem daarbij te helpen hebben we voor Ferre een speeltuin op maat gebouwd zodat mama en papa hem tot aan te glijbaan kunnen rijden. Schommelen kan hij nu veilig in een grote nestschommel of een veilig zitje.

Dries

Dries is een goedlachse jongen die graag buiten met water en zand speelt. Daarom hebben we voor hem een kleine speeltuin gemaakt waarin hij kan rondschuiven, rollen of even tot rust kan komen samen met het gezin. Allemaal veilig in de schaduw.